Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 


Sivu 3 / 59

Uutisarkisto 17.3.2014 - 9.5.2014


Kesätyöseteleitä lahtelaisille nuorille

9.5.2014

Nuortentila Triplassa kauppakeskus Triossa jaetaan kesätyöseteleitä lahtelaisille nuorille 14.5. kello 16–19. Setelin saa 96 ensimmäistä.

Kesätyöseteli on tarkoitettu edistämään lahtelaisten vuosina 1997–1999 syntyneiden nuorten kesätyöllistymistä. Sen arvo on 250 euroa ja niitä jaetaan tänä vuonna yhteensä 250 kappaletta.

Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. Jokainen kesätyösetelin saaja etsii työpaikan itse.


Kevään viimeinen räppikeikka 8-salilla

5.5.2014

Nuorisokeksuksen 8-salilla Lahdessa räpätään perjantaina 9.5. kello 19–22 viimeistä kertaa tänä keväänä. Luvassa on järjestyksessään viides 8-sali Rap -tapahtuma. Pääesiintyjäksi saapuu Tuomas Kauhanen. Lavalle nousevat myös Sini Sabotage ja Bluffi.

Tapahtuma on päihteetön ja sen ikäraja on 13 vuotta. Nuoremmat pääsevät sisään huoltajan seurassa. Tapahtuman järjestää Lahden kaupungin nuorisopalvelut. 


Taas mahtuu mukaan - järjestämme toisen leirin

25.4.2014

10–13-vuotiaille suunnattu KesäCamping-leiri ajalla 16.–19.6. on täynnä. Koska kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, päätimme järjestää samalle ikäryhmälle toisen leirin ajalla 9.–12.6.

Ilmoittautumisaikaa on 11.5. saakka. Katso lisätietoja KesäCampingin omilta nettisivuilta. 


Hae mukaan pohjoismaiseen seikkailuun

24.4.2014

Lahden nuorisopalvelut hakee 16–20-vuotiaita lahtelaisia nuoria mukaan huikealle NOVU-viikolle Norjaan. Ålesundissa 28.6. – 4.7. järjestettävä pohjoismaisten ystävyyskaupunkien kulttuuriviikko tarjoaa nuorille kokemuksia, joita ei turistimatkoilla saa.

Viikon teemoina ovat merenkulku, kalastus ja niihin liittyvä historia. Teemoja ei kannata säikähtää, sillä niitä käsitellään hauskoilla menetelmillä luovissa työpajoissa. Yleisimmin puhuttu kieli on englanti, mutta myös ruotsia saattaa ymmärtää, mikä usein aiheuttaa ihmetystä suomalaisten osallistujien keskuudessa.


Top Dog-leirille koiran kanssa

16.4.2014

Lahden nuorisopalveluiden Top Dog -koiraleiri on tarkoitettu 12–18-vuotiaille koirista kiinnostuneille Lahden seudun nuorille. Leirillä puuhaillaan monipuolisesti koirien kanssa sekä tutustutaan koiramaisiin harrastuslajeihin. Leiri järjestetään Sysmässä Naumi-Isorannan leirikeskuksessa Isorannan alueella 5.–7.8.2014. Ilmoittautumisaika on 7.4.–18.6.

Katso myös muut nuorisopalveluiden ja muiden toimijoiden kesätarjonta www.nuorilahti.netin kesäloma-nettipalvelusta!


Lahtelaisnuorille toimintaa läpi kesän

10.4.2014

Lahden kaupungin nuorisopalvelut järjestää lomatoimintaa ja -tekemistä lahtelaisnuorille läpi kesän.

Kesäkuussa on tarjolla kolme erillistä KesäCamping-leiriä Naumi-Isorannan leirikeskuksessa Sysmässä, Lahti City Race -kaupunkiseikkailu keskustassa ja päiväretkiä, kuten vaellusratsastusretki sekä huvipuistoretkiä. Luvassa on myös päivänuokkuja ja hiphop-tanssikurssi. Lisäksi Launeen perhepuistossa on ohjattua toimintaa ja kesäistä ohjelmaa arkipäivisin.

Heinäkuussa nuorisopalvelut menee Summer Up -festivaaliin. Päihteettömällä Chill Out -alueella nuoret pääsevät tutustumaan erilaisiin katukulttuureihin ja tapaamaan Summer Upin artisteja. Kesän päättää elokuussa järjestettävä Top Dog -koiraleiri, jonka koiramaiseen ohjelmaan kuuluu tutustumisia erilaisiin koiraharrastuksiin ja koirien hoitoa.

Ilmoittautumiset Lahden nuorisopalveluiden kesälomatoimintoihin ovat käynnissä. Lisätietoja myös muiden lomatoimintaa järjestävien tahojen tarjonnasta saa Kesäloma-nettipalvelusta osoitteesta www.nuorilahti.net/kesaloma.

 


Moniäänirock 8-salissa Lahdessa

7.4.2014

Mielenterveyskuntoutujien valtakunnallinen musiikkitapahtuma Moniäänirock musisoidaan tänä vuonna Lahdessa. Tapahtuma järjestetään tiistaina 8.4. kello 11–17 Nuorisokeskuksen 8-salissa osoitteessa Sammonkatu 8 C.

Moniäänirockissa huomio kiinnitetään sairauksien sijasta musiikkiin. Esiintyjät saavat toistensa kannustamina vallata lavan artisteina, eivätkä potilaina. Päivän aikana lavalle nousee 13 eri bändiä. Osa esiintyjistä on tuttuja jo viime vuosien tapahtumista, mutta osa astuu lavalle ensi kertaa.


Wanna help?

19.3.2014

Leoklubit ovat kansainvälisiä hyväntekeväisyysjärjestöjä nuorille. Ideana on järjestää tapahtumia ja tempauksia hyvän asian puolesta. Leoklubeista löydät myös varmasti uusia kavereita ja hyvän ilmapiirin.

Leotoimintaan voit tulla tutustumaan tiistaina 8.4. kello 18 Nuorisokeskukselle tilaan nimeltä Tolppa. Osoite on Sammonkatu 8 C Lahti.

Katso lisätietoja Facebookista.


Aste, Tehoste ja Mansesteri Nuppi Selvänä -konsertissa

18.3.2014

Nuppi Selvänä –ilmaiskonsertti järjestetään perjantaina 4.4. kello 18–21 Nuorisokeskuksen 8-salilla Lahdessa. K-12, päihteetön.

Bongaamalla Nuppi Selvänä -keikkajulisteen, voit saada kultaisen lipun ja päästä sisään jonottamatta. Katso lisätietoja Monon Side ry:n Facebook-sivulta.


Kuusi esitystä edustaa Päijät-Hämettä

17.3.2014

Päijät-Häme lähtee valtakunnalliseen SOTTIISIMOVES 2014 -tapahtumaan kuudella tanssiesityksellä. Esitykset valittiin lauantaina 15.3. Lahden Musiikkiopistolla järjestetyssä aluetapahtumassa, johon osallistui yhteensä yli 250 nuorta tanssijaa.

Edustajiksi valittiin Mattien ja Maijojen Junioreiden esitys Raiku, Hip Hop 3:n esitys Nightmare or not, Lahden musiikkiopiston tanssilinjan esitys Pienet ballerinat, Lahden Tanssiopiston esitys Pakenevat, Lahden musiikkiopiston tanssilinjan esitys Les moments ja La Libertén esitys Bridesmaids.

Valtakunnallinen SOTTIISIMOVES 2014 -tapahtuma järjestetään Tampereella 11.–15. kesäkuuta. Aluetapahtuman järjesti Lahden seudun kuntien nuorisopalvelut.

Lisätietoja www.nuori-x.net/nuorikulttuuri.


Ensimmäinen | Edellinen sivu |   1   2   3   4   5   | Seuraava sivu | Viimeinen
 

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti