Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 


Youtube-julkkiksia mukana Game Över 8 -pelitapahtumassa

13.4.2015

Pelitapahtuma Game Över 8 kokoaa kaikki peleistä ja pelaamisesta kiinnostuneet Lahden kaupunginkirjastolle sunnuntaina 19.4. klo 11.00–15.00. Kaikille avoimen, maksuttoman tapahtuman järjestävät kirjaston kanssa Lahden nuorisopalvelut.

Tänä vuonna tapahtumaan on paikallisten peliseurojen, oppilaitosten, yritysten ja harrastajien lisäksi mukaan saatu vieraiksi Youtubesta tutut pelivloggaajat Lakko ja MrJallu101. Molempien peliaiheisilla kanavilla on tilaajia reilusti yli 100 000. Tapahtumassa saa näiltä pelimaailman nuorilta julkkiksilta neuvoja omien pelivideoiden tekemiseen tai voi haastaa heidät vaikka Fifa 15 -matsiin.

Koska tapahtuma osui Suomen vaalipäivälle, järjestetään Game Överissä pelihahmovaalit. Vaaleissa ehdokkaina ovat nuorten itse keksimät hahmot. Päivässä on mukana tuttuun tapaan sekä analogista että digitaalista pelaamista, tietoa pelaamisesta ja pelialasta ja sen koulutuksesta. Pelaamisen välissä on hyvä käydä haukkaamassa raitista ilmaa: Lahden Parkour Akatemian ohjaajien kanssa pääsee tutustumaan parkouriin kirjaston aukiolla. Ennen kaikkea luvassa on mukavaa ajanviettoa yhdessä koko perheen kanssa.

Nuorilahti.net-sivustolta voi katsoa tapahtuman koko ohjelman.
 


 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti