Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
 kuinka?
 27.8.2011 13:37

Kuinka voin pyytää isältä rahaa kun kysyin äitiltä voitko ostaa minulle ritsikoita ja äiti käski pyytää isältä rahaa mutta mu nolottaa kysyä iskältä ku se kumminki kysyy mihin tarttet rahaa ja en uskalla sanoa. Kysyin eilen vielä äitiltä että miten voin pyytää iskältä rahaa ja sanoa mitä tartten äiti käski mun sanoa että tartten rahaa alusvaatteisii ja sukkii mut en viitti ni men voin kysyy sitä !?? pliiis auttakaaa mua...

 
Kysyjä: _nennu_


 RE: kuinka?
 1.9.2011 13:08

Hei Nennu!

Kannustan sinua rohkeasti puhumaan isäsi kanssa asioiden oikeilla nimillä, eli kerro hänelle tarvitsevasi rahaa rintsikoiden tai alusvaatteiden ostoon.

Jos puhuminen jostain syystä tuntuu liian vaikealta tai nololta, niin lähetä tekstari tai jätä lappu pöydälle missä kerrot tarpeestasi. Alusvaatteet on ihan luonnollinen juttu siinä missä uudet farkut, kengät tai uikkaritkin.

Moniin vaateliikkeisiin saa nykyään myös lahjakortteja, voisithan ehdottaa myös sellaisen saamista isältäsi alusvaatteiden ostoa varten. Jos asia ei muuten hoidu niin ota asia uudestaan puheeksi äitisi kanssa ja pyydä häntä puhumaan isällesi.
 

 

Takaisin kysymysalueisiin

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti