Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
 Miekkailun opetusta Lahden seudulla?
 17.5.2012 15:26

Hei! Onko miekkailua mahdollista harrastaa missään Lahden seudulla? Laji kiinnostaisi minua kovin, mutta lähin harrastuspaikka tuntuu olevan Helsinki, joka on ikävä kyllä liian kaukana. Kiitos jo etukäteen, jos osaatte auttaa!

 
Kysyjä: Hilla


 RE: Miekkailun opetusta Lahden seudulla?
 24.5.2012 11:38


 

Hei!

Lahdessa ei valitettavasti ole pelkästään miekkailuun keskittyvää ryhmää tai liikuntajärjestöä, mutta Lahdessa ja seudulla on muita vaihtoehtoja miekkailun harrastamiseen.

Lahdessa pystyy harrastamaan Kendoa, joka on kontaktilaji. Kendossa käytetään terävien miekkojen asemasta neljästä bambusäleestä koottua lyömäasetta, jota kutsutaan shinaiksi. Lisätietoa kendosta saat Juha Autiolta, p. 045 670 5524,  juha.autio@lahdenkendoseura.fi.

Mahdollista on myös Lahdessa harrastaa nykyaikaista 5-ottelua , minkä yhtenä lajina on miekkailu. Muut lajit ovat ammunta, uinti, ratsastus ja juoksu.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysyä onko mahdollista harrastaa pelkkää miekkailua. Lisätietoa saat Jaakko Virkajärveltä, p. 040 517 43444, jaakko.virkajarvi@phnet.fi.

Mäntsälässä alkaa syksyllä miekkailu ryhmä, josta saat lisätietoa Marja-Liisa Somerojalta, p. 040 555 9564, marja-liisa.someroja@fenssing.fi.

Toivottavasti edellä mainitut tiedot auttavat eteenpäin  miekkailu kiinnostuksessa ja pääset kokeilemaan lajia.  

Mukavia hetkiä Sinulle miekkailun parissa!

 

 

 

Takaisin kysymysalueisiin

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti