Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
 kesätyö/viikonlopputyö
 5.1.2014 16:43

Hei! Kysyisin, että mistä 15 vuotias voisi saada töitä? Olen kiinnostunut eläimistä, joten onko mahdollista saada esim.kennelistä tai kotieläinpihoilta/tiloilta töitä? viikonlopputyöt käyvät myös.

 
Kysyjä: työtä etsivä


 RE: kesätyö/viikonlopputyö
 9.1.2014 10:30

Hei!

Sinun kannattaa ottaa yhteyttä suoraan näihin paikkoihin ja mennä paikan päälle käymään. Tässä pätee sama asia kuin muussakin työnhaussa: osoittamalla kiinnostuksensa ja tekemällä vaikutuksen hakija jää hyvällä tavalla muistiin ja mahdollisuus työnsaantiin paranee. Ja jos ei töitä juuri nyt olekaan saatavana, niin myöhemmin esim. kesätöiden merkeissä.

Onko Lahden 4H-yhdistys sinulle tuttu? 4H-järjestö on Suomen suurin nuorisojärjestö ja sen yksi avaintehtävistä on nuorten työllistäminen. Lahdessa järjestö ylläpitää juuri Yli-Marolan kotieläinpihaa ja dog sitter-toimintaa. Oliko jälkimmäinen tuttu? 4H Dog sitterit ovat nuoria, jotka ovat saaneet 4H:n koulutuksen koirien, kissojen ja muiden pieneläinten hoitamiseen ja saavat lemmikkien hoitamisesta pientä palkkaa. Lisää tietoa dog sittereista ja Lahden 4H-yhdistyksestä tästä linkistä: http://lahti.4h.fi/palvelut/4h-dogsitterit.

Voit myös kysyä millaista tarvetta työvoimalle on Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksellä, joka ylläpitää Jokimaalla sijaitsevaa löytöeläintaloa: http://www.phesy.net/?sivu=etusivu.html

Myös vapaaehtoistyö on merkittävää ja sen kautta jälleen mahdollisuudet palkalliseen työhön paranevat. Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle hyötyä ja pääset toteuttamaan eläininnostustasi myös työn muodossa.

Hyvää, toivottavasti vihdoin alkavaa talvea sinulle!
T:Lahden Pulmakulma

 

Takaisin kysymysalueisiin

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti