Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
 Ihastunut..
 18.5.2014 21:19

Elikkä.. Olin yhellä viikonloppu leirillä ja tarkoituksena oli nähdä yksi minua vuotta vanhempi poika mutta hän ei pässytkään leirille. Tokana päivänä aloin tuntea vetoa yhteen toiseen poikaan.. Ja hän oli aivan perfect, ihanat silmät, täydellinen tyylitaju, hauska ja mukava! Se oli aivan kaikkea mitä oon mun unelma pojalta odottanut! Paitsi että hän on minua 2 vuotta nuorempi ja ainakin 2 päätä lyhyempi!? Yritin vakuuttaa itselleni että en voi olla ihastunut niin paljon lyhyempään ja nuorempaan. Mutta onko se ongelma? Voiko poika olla nuorempi ja lyhyempi kuin tyttö? En oikeesti kestä, ajattelen vaan sitä poikaa koko ajan.. :(

 
Kysyjä: Magda


 RE: Ihastunut..
 21.5.2014 13:35

Hei!

Kerrot, että ihastuksesi kohde vaikuttaa unelmapojalta. Mitkä asiat sinut alun perin saivat ihastumaan häneen? Kerrot hänen olevan hauska ja mukava, ja että hän on ajatuksissasi koko ajan. Haittaako sinua itseäsi pojan ikä ja/tai pituus vai pohditko kenties mitä muut saattavat ajatella asiasta? On ymmärrettävää, että toisten mielipiteet ja kaverien suhtautuminen asioihin saattavat vaikuttaa omien päätösten tekemiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että itse tuntee olonsa hyväksi ja toisen kanssa menee hyvin. Kaveritkin tottuvat ja ymmärtävät tilanteen, kun huomaavat että parilla on paljon yhteistä.

Aina ei itse täysin pysty hallitsemaan tunteitaan tai vaikuttamaan ihastuksen kohteisiin. Joskus tulee eteen tilanteita, jolloin itse joutuu pohtimaan mitkä asiat ja ominaisuudet toisessa aiheuttavat ihastumisen tunteita. Kerroit, että poika on sinua kaksi vuotta nuorempi, joten mitä luultavimmin hän tulee vielä kasvamaan pituutta. Parin vuoden ikäerokaan ei haittaa, jos teillä muuten synkkaa hyvin ja viihdytte toistenne seurassa. Teini-ikäisenä ikäerot tuntuvat suuremmilta kuin esim. eri ikäisillä aikuisilla pareilla, sillä elämäntilanteet ovat erilaiset, kuten luokka-asteet ja henkinen kypsyys. Mutta vastaus kysymykseesi, voiko poika olla nuorempi ja lyhyempi kuin tyttö: miksipä ei?

Jos siis tuntuu mukavalta, niin mikset vaan anna mennä ja kokeile. Hauskaa kesää sinulle!

 

Takaisin kysymysalueisiin

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti