Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
 Muitakin kun liikuntaa?
 18.10.2014 9:45

Moi. Ole tässä yrittänyt selvittä mitä muita harrastus mahdollisuuksia lahdesta löytyy kuin liikunta. Ei oikein löydy minkään moisen muun toiminan tietoja. esim, valokuvausta, videointia, softis sota ryhmiä ym. Liikunta voisi olla mutta huomatta muun toiminna yhteydessä.

 
Kysyjä: Harrastusta vaille


 RE: Muitakin kun liikuntaa?
 23.10.2014 11:24

 

Hei Sinulle!
Kyllä Lahdessa ja seudulla on tarjolla liikunnan lisäksi muutakin harrastustoimintaa nuorille. Ja paljon tarjontaa onkin. Sinun pitää vain itse ratkaista, mikä kiinnostaa ja tutustua, sekä kokeilla rohkeasti uusia juttuja.
Lahden nuorisopalveluiden www.nuorilahti.net/nuorisojärjestöt  sivujen kautta pääset kurkistamaan lahtelaisten nuorisojärjestöjen tarjontaan. Siellä on mm. partiota, 4H-toimintaa, vpk:ta, sirkusta, tanssia, shakkia, formula k-kerho, kennel-toimintaa ja paljon muuta toimintaa nuorille. Tutustumalla eri toimijoiden sivuihin, voit löytää juuri sinua kiinnostavan, uuden harrastuksen itsellesi. Nuorilahti.net sivuilta saat myös tietoa Lahden nuorisopalveluiden omasta toiminnasta nuorille, jota on tarjolla eri puolilla kaupunkia mm. nuorisotaloilla.
Kysymyksesi perusteella sinua tuntui kiinnostavan mm. valokuvaus, videot ja softis-ryhmät. Lahdessa toimii Lahden Videokuvaajat ry ja ryhmään saat yhteyden vaikka heidän sihteerinsä kautta – aatos.suomilammi@gmail.com. Softaukseen saat tietoa Lahti Airsoft ry:stä. Heillä on omat sivut www.lahtiairsoft.net, josta löydät toiminnasta lisää informaatiota.  Kysyä voit myös sähköpostilla lahtisofry@pp.inet.fi. Valokuvauksen harrastajille on Lahden valokuvataide ry ryhmä, johon saa yhteyden s-postilla info@lahdenvalokuvataide.com. Kaikissa edellä mainituissa paikoissa tiedetään varmasti laajemminkin kyseisestä harrastuksesta ja osataan opastaa Sinua enemmän toiveidesi ja tarpeittesi mukaan. Lahden Energiahallilla (Ilmarisentie 3A) on Paintballia, joka saattaisi olla myös olla sinua kertomasi perusteella kiinnostava laji. Airsoftin ja Painballin täysimittaiseen harrastamiseen tarvitaan todennäköisesti täysi-ikäisyys (18v.), mutta harrastaminen onnistuu yli 15-vuotiaalta täysi-ikäisen kanssa. Asiat selviät edellä mainituista osoitteista.
Toivottavasti löydät itsellesi uuden mukavan harrasteen, jossa saattaa liikuntaakin tulla huomaamatta ylimääräisenä bonuksena. Harrastamisen iloa Sinulle!
 

Takaisin kysymysalueisiin

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti