Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
 Isosiskotoimintaa?
 22.1.2016 12:48

Onko Lahdessa tai lähialueilla ns. Isosiskotoimintaa, tai jotain sen kaltaista? Olisin kiinnostunut osallistumaan, ja siis nimenomaan isosiskona.

 
Kysyjä: Niri


 RE: Isosiskotoimintaa?
 28.1.2016 13:07

 

Hei Isosiskotoiminnasta kiinnostunut!
Lahdessa ei ole tiedossa olevaa Isosiskotoimintaa, mutta Heinolassa on. Mannerheimin lastensuojeluliiton (MLL:n) Heinolan paikallisyhdistyksellä on Isosisko- ja Isovelitoimintaa ja se on tarkoitettu aikuisille naisille ja miehille. Toiminnan ideana on antaa omaa aikaa ja tukea ensisijaisesti iältään n. 6-16 vuotiaille tytöille ja pojille, joiden omassa lähipiirissään ei ole riittävästi resursseja viettää aikaa heidän kanssaan tai viedä kiinnostavien harrastusten pariin. 
Tietoa toiminnasta saa lisää  MLL:n Heinolan paikallisyhdistyksen kotisivuilta: www.mllheinola.fi. Järjestön sivuilla toivotaan, että isosisko- ja isovelitoiminnasta kiinnostuneet antaisivat yhteystietonsa mieluusti tekstiviestinä numeroon 044 585 3018 tai sähköpostiosoitteeseen isoveli@mllheinola.fi.
Tiedoksi yleisesti, että valtakunnallisella Setlementti liikkeellä on myös Isosiskotoimintaa muutamilla paikkakunnilla Suomessa mm. Tampereella.
Toivottavasti löydät oman paikkasi Isosiskotoiminnassa!
 
 

Takaisin kysymysalueisiin

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti