Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 


SoundX esittely

Seudullinen bändikatselmus SoundX on nuorille, aloitteleville muusikoille suunnattu tapahtuma. Tapahtuma on tarkoitettu alle 25 -vuotiaille Päijät-Hämeessä asuville nuorille.

Vuonna 2017 SoundX juhlii 10 -vuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi SoundX17  -bändikatselmuksessa ei järjestetä alkukarsintoja vaan kaikki innokkaat pääsevät suoraan esiintymään finaaliin.
SoundX17 -finaali käydään Lahdessa 8-salilla 22.4.2017. Voittajalle studiopaketti (3 biisin nauhoitus 8-studiossa Lahdessa, promokuvat ja demolevyn kannet). Ilmoittautuminen on auki 31.3. asti

Tapahtuman järjestävät Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Lahden ja Orimattilan nuorisopalvelut.

Lisätiedot
Piia Kojola
Lahden nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
etunimi.sukunimi@lahti.fi

SoundX uutisia - arkistoidut


SoundX13 finaali 18.5.

14.5.2013

SoundX-bändikatselmuksen kuudes tapahtumavuosi päättyy 18.5. Lahdessa 8-salilla kello 14–20.30 järjestettävään finaaliin. Voittoa tavoittelemaan saapuu kymmenen bändiä, jotka tulivat valituiksi Lahden seudun kunnissa keväällä järjestetyistä aluekarsinnoista.

Voittajalle on luvassa keikkamahdollisuuksia ja studioaikaa ammattilaisen kanssa. Voittajan valitsee tuomaristo, jossa tänä vuonna istuvat musiikkimiehet Aksu Hanttu, Antti Aatamila ja Mika Tauriainen. Lisäksi jokainen finaalissa esiintyvä bändi saa tuomaristolta palautetta ja vinkkejä esiintymisensä hiomiseen.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy ja mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan paikan päällä. Tuomariston pohtiessa valintaansa, yleisöä viihdyttää SoundX12 voittaja, lahtelainen Disclarity.

SoundX13-bändikatselmuksen järjestävät Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Lahden, Nastolan, Orimattilan ja Sysmän nuorisopalvelut. Tapahtuma on päihteetön.

Katso  finaalin aikataulu
.

Lue koko uutinen

Lahden edustajat bändikatselmuksen finaaliin valitaan 16.3.

7.3.2013

Seudullisen SoundX13  -bändikatselmuksen Lahden aluekarsinta käydään 8-salilla lauantaina 16. maaliskuuta kello 15 alkaen. Tuolloin kahta tarjolla olevaa finaalipaikkaa tavoittelee yhteensä seitsemän nuorten bändiä ja artistia. Lahden seitsemän bändin lisäksi tapahtumassa soittonäyttönsä antaa yksi bändi Asikkalasta.

Esiintyjien musiikkigenret vaihtelevat melodisesta metallista progressiivisen rockin kautta räppiin. Aikaa hurmata Mika Tauriaisen ja Antti Aatamilan muodostama tuomaristo on 15 minuuttia.

Yleisöllä on vapaa  pääsy 8-salille, tapahtuma on päihteetön.

Lue koko uutinen

8-salilla Lahden aluekarsinta 16.3.2013

11.2.2013

Lahden oma SoundX13 aluekarsinta käydään 8-salilla lauantaina 16.3.2013. Ilmoittautuminen on käynnissä ja vielä sopii bändejä mukaan. Musiikkigenrellä ei ole väliä, harrastat sitten rappia, paukutat metallisia tahteja tai vedät balladeja niin nyt on oikea aika ilmoittautua mukaan.

Lahden aluekarsinnasta tuomaristo valitsee enintään 2 bändiä toukokuussa järjestettävään SoundX finaaliin 8-salille. Lahden tuomaristossa ovat Antti Aatamila ( tullut tunnetuksi Negativen basistina) ja Mika Tauriainen (Entwinen laulaja).

Ilmoittautumisen voit hoitaa tästä.

Lisätiedot:
Piia Koponen, Lahden nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
etunimi.sukunimi@lahti.fi


SoundX13 ilmoittautuminen on alkanut

9.1.2013

Seudullisen bändikatselmuksen ilmoittautuminen on alkanut. Tsekkaa SoundX13 säännöt ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen aluekarsintoihin päättyy 3 viikkoa ennen tapahtumaa.

SoundX13 aluekarsinnat ja yhteyshenkilöt:
LAHTI,  8-sali 16.3.2013
Lahden nuorisopalvelut
Piia Koponen, p. 050 559 4124
etunimi.sukunimi@lahti.fi

HOLLOLA, Uimis 5.4.2013
Hollolan nuorisopalvelut
Marko Honkonen, p. 044 780 1309
etunimi.sukunimi@hollola.fi

ORIMATTILA & NASTOLA, Jymylinna 13.4.2013
Orimattilan nuorisopalvelut
Lassi Puodinketo, p. 040 720 5411
etunimi.sukunimi@orimattila.fi

Nastolan nuorisopalvelut
Jari Lepistö, p. 040 540 3269
etunimi.sukunimi@nastola.fi

HEINOLA & SYSMÄ & HARTOLA, Pleissi 19.4.2013
Heinolan nuorisopalvelut
Hannu Kivioja, p. 044 797 6834
etunimi.sukunimi@heinola.fi

SoundX13 finaali käydään 8-salilla 18.5.2013

 


SoundX 2012 voittaja ratkaistaan 12.5. Hollolassa

8.5.2012

Viidettä kertaa järjestettävän Lahden seudun nuorten SoundX-bändikatselmuksen finaali käydään Uimiksen nuokulla Hollolan uimahallilla 12. toukokuuta kello 17 alkaen.

Tänä vuonna mukana finaalissa ovat Kumkvatti ja Blackbird inc. Orimattilasta, Disclarity ja Kujanjuoksu Lahdesta, Metapheria ja Cold Pickles Hollolasta sekä JOMPEOK <3 Heinolasta. Katselmuksen voittajalle on tarjolla ammattiapua demon tekoon.

Tapahtumassa järjestetään myös yleisön suosikki äänestys, jonka voittaja pääsee esiintymään Orimattilassa järjestettävässä koulun päättäjäistapahtumassa 26.5.

Raadin vetäytyessä miettimään valintaansa, lavalle nousee viimevuoden voittaja The Pythagoras, joka heittää illan päätteeksi oman keikkansa.

Tapahtuma on maksuton, ikärajaton ja päihteetön. Tapahtuman järjestävät Hollolan, Lahden, Orimattilan, Heinolan ja Nastolan nuorisopalvelut


SoundX12 täällä taas

21.3.2012

Seudullinen bändikatselmus SoundX juhlii tänä vuonna viisi vee synttäreitään. Katselmuksessa on nähty vuosittain Lahden, Hollola, Heinolan, Orimattilan, Nastolan ja Sysmän nuoria, aloittelevia bändejä. Kuntien nuorisopalvelut ovat järjestäneet bändeille aluekatselmuksia, joista on valittu aina enintään kaksi edustajaa keväiseen SoundX finaaliin. Finaalipaikkakunnat on vaihtunut vuosittain.
Nyt SoundX etsii uutta juhlavuoden voittajaa, Päijät-Hämeen musiikkimestaria. Aiempina vuosina voittajiksi ovat selviytyneet Sound Origia (Heinola 2008), The Proofs (Orimattila 2009), Jay & Entities (Lahti 2010), The Pythagoras (Hollola 2011).

Lue koko uutinen

SoundX12 ilmoittautuminen on alkanut

12.12.2011

Ilmoittautuminen SoundX12 karsintoihin on alkanut. Seudullinen bändikatselmus SoundX on nuorille, aloitteleville muusikoille suunnattu tapahtuma. Aluekarsintojen kautta valitaan jokaisesta osallistuvasta kunnasta enintään kaksi bändiä keväiseen finaaliin. Tsekkaa oma aluekarsintapaikkasi ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Lue koko uutinen

SoundX12 -bändikatselmus

3.11.2011

Vuonna 2012 SoundX -bändikatselmus juhlii viidettä vuottaan Päijät-Hämeen ainoana nuorten, aloittelevien muusikoiden katselmuksena. Aluekarsintojen paikkakuntia ja ajankohtia päivitetään marraskuun aikana sivuille. Tsekkaa katselmuksen säännöt ja ole valmiina ilmoittautumaan mukaan.

Lisätiedot
Piia Koponen
Lahden nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
etunimi.sukunimi@lahti.fi


Jay & Entities voitti SoundX:n.

12.4.2010

Seudullisen bändikatselmuksen SoundX10 finaali käytiin lauantaina Orimattilan Jymylinnassa. Illan tuomarit Jules Näveri, Veka Salminen ja Anna Starckjohann totesivat, että katselmuksessa oli laaja valikoima hyviä bändejä Päijät-Hämeestä, joiden musiikkigenre vaihteli popista metalliin. Tuomaristoa ilahdutti myös se, että jokainen bändi esitti omantyylistään musiikkia.

SoundX10 mestariksi julistettiin Lahdesta Jay & Entities, joka vakuutti tuomariston taidokkaalla soitolla, biisien omaperäisyydellä sekä energisellä esiintymisellään. Ska punkkia soittava yhtye pokkasi palkinnoksi Pajula Music Recordsin studiopaketin ja esiintymisen Lahden Taidelauantai tapahtumassa.

Tänä vuonna yleisöllä oli myös mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan ennen finaalia käydyssä nettiäänestyksessä. Ääniä annettiin kahden viikon aikana nuori-X-sivustolla yli 300 kappaletta. Hollolan The Pythagoras kruunattiin yleisönäänestyksen voittajaksi 48 äänellä. The Pythagoras nousee Orimattilan palloiluhallin lavalle kesäkuun 5. päivä lämmittelemään Pete Parkkosen keikkaa koulujen päättäjäisjuhlissa.

Tuttuun tapaan myös SoundX – työryhmän nuorisonohjaajat jakoivat erityismainintoja finaalissa. Energisen esiintymisen kunniamaininnan sai finaalin voittaja Jay & Entities. Ammattimaisesta otteesta kunniamaininnan sai The Pythagoras ja Tunnelman nostattajaksi valittiin 3 Huonetta + keittiö Orimattilasta.

Lisäksi taidokkaasti esiintyivät Lahdesta Wasted Reverence, Heinolasta Containment ja The Cornerstone, Orimattilasta The Excuse, Hollolasta Outoflow sekä Sysmästä Routa.

SoundX10 – seudullisen bändikatselmuksen järjestivät Lahden, Orimattilan, Heinolan, Hollolan, Nastolan, Kärkölän ja Sysmän nuorisopalvelut.
Ensi vuoden ilmoittautumiset ja karsinnat alkavat marraskuussa. Finaali käydään Lahdessa 9.4.2011.


SoundX10 finaalin bändit valittu

16.3.2010

SoundX10 finaalin edustajat ovat:

Orimattila
3 Huonetta & Keittö sekä The Excuse
Heinola
Containment sekä The Cornerstone
Sysmä
Routa
Lahti
Wasted Reverence sekä Jay & Entities
Hollola
The Pythagoras sekä Outoflow

29.3. SoundX -sivuilla alkaa yleisöäänestys, jossa voit äänestää omaa suosikkiasi kamppailemaan Yleisön Suosikki -palkinnosta.

SoundX10 finaali huhtikuun 10. päivä Orimattilan Jymylinnassa klo 16 alkaen!


Siirry SoundX10 yleisöäänestykseen


Itä-Häme BandChallenge 2010 -jälkilöylyt

15.2.2010

Itä-Häme Band Challenge - bänditapahtuma rykäistiin viiden bändin voimin lautantaina 13.2 Heinolan Nuorisokeskus Pleissillä. Tapahtuma toimi Heinolan ja Sysmän karsintana 10.4 Orimattilan Jymylinnassa järjestettävään seudulliseen SoundX -finaaliin.

Osallistuneita bändejä oli 1 Sysmästä ja 4 Heinolasta. Kattaus oli melko monipuolinen ja reilusti yli satapäinen yleisö sai kuulla useita musiikkisuuntauksia, kuten black metalia, raskasta rockia, trash metalia, Alternativea sekä Electroninista Trancemusiikkia.

Niinpä nelihenkisellä tuomaristolla olikin vaativa tehtävä valita voittaja, joka oli heinolalainen Containment. Bändi vakuutti monipuolisella, melodisella ja taitavalla soitannallaan niin tuomariston kuin yleisönkin.

Jatkoon SoundX:ään 10.4. Orimattilaan menivät:
Containment, The Cornerstone Heinolasta ja Routa Sysmästä


SoundX10 jyrähtää 8-salilla lauantaina

15.2.2010

Käy tsekkaa Lahden SoundX10 aluekarsinnan aikataulu Facebookista tai Nuorisokeskuksen sivuilta.


Heinolan ja Sysmän SoundX10 aluekarsinta lauantaina 13.2.

3.2.2010

Heinolan Pleissillä lauantaina 13.2. kisataan SoundX10 karsinnat, jossa mukana on neljä bändiä Heinolasta ja yksi Sysmästä.  Karsinnassa soittavat The Cornerstone, Containment, Helheimur, Routa ja Midipojat. 
Ikärajaton ja päihteetön tapahtuma alkaa klo 14. Ja ovellahan ei tarvitse pääsymaksuista huolehtia :)
 


The Excuse ja 3Huonetta&Keittiö finaaliin Orimattilan karsinnast

3.2.2010

SoundX10 Orimattilan arvovaltainen tuomaristo valitisi finaaliin The Excusen ja 3Huonetta&Keittiön. Finaalissa on siis luvassa orimattilalaista rockia naiskauneudella ja villasukilla höystettynä!
Illan kolmas kilpailija Aivopieru ei jäänyt peikkoa pahemmaksi ainakaan jos asennetta mitataan. Ennakkotiedoista poiketen, Amelay jättäytyi bändikatselmuksesta varusmiespalveluksen velvotteisiin vedoten.


Orimattilan SoundX karsinta

20.1.2010

Karsinta järjestetään Orimattilan Jymylinnassa lauantaina 30.1. klo 18-22. Lavalle nousevat Aivopieru, 3Huonetta&Keittiö, Amelay ja The Excuse. 
Tule tsekkaa ketkä pääsevät edustamaan Orimattilaa tämän vuoden SoundX10 finaaliin.

Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön!


Lahden aluekarsinta on täyteen buukattu!

15.1.2010

Lahden SoundX10 -bändikatselmuksen aluekarsinnan paikat ovat täytetty. Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan Lahden ehdokkaita 8-salille lauantaina 20.2. klo 15 alkaen.


Lahden aluekarsinnassa vielä tilaa

11.1.2010

SoundX10 Lahden aluekarsintaan voi vielä ilmoittautua tammikuun loppuun asti. Tilaa löytyy vielä, joten täytä ilmoittautumislomake ja tule mukaan musisoimaan itsesi sekä bändisisi SoundX 10 finaaliin.

Lisätiedot
Piia Koponen
p. 050 559 4124


SoundX aluekarsinnat 2010

11.1.2010

Ilmoittautuminen SoundX 10 karsintoihin on alkanut. Tsekkaa oma aluekarsintapaikkasi ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Tammikuu
Nastola 24. päivä PERUTTU
Orimattila 30. päivä

Helmikuu
Heinola ja Sysmä (kummatkin Heinolassa) 13. päivä
Lahti 20. päivä

Maaliskuu
Hollola ja Kärkölä (kummatkin Hollolassa)13. päivä

Ilmoittautuminen viimeistään 3 viikkoa ennen karsintapäivää.


SoundX 09 finaalikuvat

16.6.2009

SoundX 09 finaalikuvia löytyy täältä .


SoundX 2010

18.5.2009

SoundX - katselmuksessa saa mainetta ja kunniaa sekä tuomariston asiantuntevat kommentit antavat vinkkejä oman soiton tai laulun kehittämiseen. Katselmus on myös mainio tilaisuus tavata muita artisteja ja saada vaikka aikaan yhteinen bändi-ilta nuorisotalolla. Ja mikä parasta SoundX -katselmuksessa ei ole osallistumismaksuja.
SoundX jatkaa kulkuaan vuodelle 2010 tarjoten tilaisuuden Lahden ja seutukuntien bändeille päästä näyttämään kykynsä. 
Finaali käydään Orimattilassa 10.4.2010. Lisätietoa alkukarsinnoista näillä sivuilla syyskuun aikana.


SoundX työryhmä kiittää ja kumartaa

18.5.2009

SoundX työryhmä pokkaa ja niiaa suuret kiitokset kaikille artisteille, jotka olitte mukana 2009 katselmuksessa. Bändien taso nousee vuosi vuodelta ja tuomareilla olikin vaikea tehtävä pelkästään valita alkukarsinnoista finaaliin menijät. Finaalissa nähtiin upeaa lavaesiintymistä ja taidokkaasti soitettuja biisejä. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoden SoundX katselmukseen.


The Proofs SoundX09 mestariksi

9.4.2009

Seudullisen bändikatselmuksen SoundX 09 finaali käytiin lauantaina 4.4. Heinolan nuorisotalo Pleissillä. Tiukassa yhdeksän bändin katselmuksessa voittoon soitti Orimattilasta The Proofs. Tuomariston puheenjohtaja Markku Kirves Pajula Recordsista sekä tuomariston Tuukka Ojansivu sekä Anna Starckjohann olivat yhtä mieltä siitä, että tätä bändiä he haluaisivat kuulla 15 minuutin esityksen jälkeen lisääkin. The Proofs pokkasi voitosta itselleen studioaikaa singlen tekoon, promokuvia sekä esiintymisen Pajularockissa Sysmässä heinäkuun 4. päivä.
Lahden ja seutukuntien järjestäjänä olleet nuorisonohjaajat lisäksi jakoivat erityismainintoja sekä valitsivat oman suosikkinsa. Energisen esiintymisen kunniamaininnan saivat The Proofs bändin rumpali Eero Tarmio sekä nastolalainen Meat Mincing Machine. Ammattimaisesta otteesta kunniamaininnan sai lahtelainen Trio Kujanjuoksu. Tunnelman nostattajan maininnan sai hollolalainen Loose Tools. Järjestäjien suosikiksi nousi The Proofs, joka voittopalkintojen lisäksi pääsee esiintymään Lahden torilla järjestettävässä Taidelauantai -tapahtumassa 12.9.
Taidokkaasti esiintyivät myös lahtelainen Orpheria, Heinolasta Kiwifruit sekä Against The Edge, Hollolan Outoflow ja Sysmästä Suruperhonen. SoundX seudullinen bändikatselmus järjestettiin toisen kerran. Ensi vuoden ilmoittautumiset ja karsinnat alkavat marraskuussa. Finaali käydään Orimattilassa 10.4.2010.

 


SoundX 09 finalistit

12.3.2009

Finaalissa huhtikuun 4. päivä mittelöi yhdeksän bändikokelasta tämän vuoden SoundX tittelistä. Voittajalle on luvassa esiintyminen Pajularockissa, studioaikaa, promokuvia ym. Palkinnosta vastaa Pajula Records Oy, joka on toistamiseen mukana kisajärjestelyissä yhdessä Asikkalan, Nastolan, Lahden, Hollolan, Heinolan, Sysmän ja Orimattilan nuorisotoimen ja -palveluiden kanssa.
Finaalissa jaetaan myös tukku kunniamainintoja sekä seutujen nuorisonohjaajat valitsevat suosikin, jolla on mahdollisuus esiintyä Lahden torilla taidelauantaina 12.9.
 

Finalistit ja heidän esiintymisaikataulut 4.4. Heinolassa
14.00   Loose Tools, Hollola
14.30   Suruperhonen, Sysmä
15.00   The Proofs, Orimattila
15.30   Outoflow, Hollola    (tauko 16-16.30)
16.30   Orpheria, Lahti
17.00   Kiwifruit, Heinola
17.30   Trio Kujanjuoksu, Lahti
18.00   Against the Edge, Heinola
18.30   Meat Mincing Machine, Nastola

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa kannustamaan omaa suosikkiaan.
 


Orpheria ja Trio Kujanjuoksu Lahdesta finaaliin

17.2.2009

Ystävänpäivänä 8-salilla käytiin SoundX 09 Lahden aluekarsinta. Tapahtumassa kuultiin death metalli-, rokki- ja rap-artisteja. Jokaisella artistilla oli 15 minuuttia aikaa näyttää taitonsa tuomaristoduolle. Tuomaristossa kehuja ja kritiikkiä jakoivat nuorille Joni Heinonen Radio Voimasta ja Martti Peippo Lahden kaupungin teatterista. SoundX finaaliin Heinolaan huhtikuussa Lahden edustajina lähtevät progressiivista metalli soittava Orpheria sekä progebändi Trio Kujanjuoksu.

Tuomariduo kommentoi Orpherian soitantaa rytmisesti jämäkäksi, lisäksi esityksestä löytyi kunnianhimoisuutta. Toista lähtijää Trio Kujanjuoksun kappaleita kommentoitiin melodiseksi sekä harmoniseksi, lisäksi soitanta oli rytmisesti tarkkaa ja rikasta.
Lisäksi lavalla nähtiin Kolmas Tahti, Cut to Fit, Gorification sekä Wasted Reverence.

 

Hollolan karsinnasta kaksi bändiä finaaliin

12.2.2009

Lauantaina 7.2. käytiin Hollolassa SoundX -aluekarsinta, jossa  mukana oli neljä bändiä. Esiintyjät nauttivat esiintymisestä ja paikalle tullut yleisö viihtyi hyvin kuunnellen hollolalaisten musisointia. Tuomariduo Lasse Hienonen ja Frans Winstén valitsivat SoundX -finaaliin rockpoppumpun Wallet of Alban sekä Outoflowin , joka kertoo musiikkinsa vaikuttajiksi mm. Jimi Hendrixin. 
Lisäksi Hollolassa mukana oli The Pythagoras ja Napalmia. Tuomaristo kehui Jonas Metsäkylää The Pythagoras bändistä illan parhaaksi kitaristiksi sekä Napalmia bändin karismaattista vokalistia Antti Savolaista illan parhaasta laulusuorituksesta.

 


Lahden katselmukseen ilmoittautuminen on päättynyt

3.2.2009

Lahden katselmus pidetään 14.2. ja paikkana toimii 8-sali Sammonkadulla. Ovet avautuvat klo 15 ja tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy. Taitojansa näyttää Ystävänpäivän kunniaksi kuusi kokelasta: Kolmas Tahti, Trio Kujanjuoksu, Orpheria, Cut to Fit, Gorification sekä Wasted Reverence.


SoundX aluekarsinnat

2.2.2009

Aluekarsinnat järjestetään seuraavasti eri paikkakunnilla. Lisätietoja saa paikkakunnan nuorisotoimesta/-palvelusta.

2008
29.11. Orimattila

2009
7.2.    Hollola, jossa mukana myös Kärkölä
14.2.  Lahti
14.2.  Heinola,  jossa myös mukana Sysmä ja Hartola

Ilmoittautumislomakkeen voi täyttää täällä


The Proofs Orimattilasta SoundX finaaliin

4.12.2008

Lauantaina 29.11. Jymylinnassa soitettiin kolmen bändin voimin Orimattilan SoundX karsinta. Katselmuksen karsinta oli todella tasainen ja tuomaristo valitsi finaaliin menijäksi bändin nimeltä The Proofs. Taidokasta rokkia soittava The Proofs tarjosi yleisölle monipuolisia biisejä, jotka olivat karsinnassa plussaa. 
Mukana oli myös NitroX nuorella energisellä soitollaan sekä Paranoidin viimeisenä biisinään vetänyt Dirty Fiction.
Tsekkaa kuvat Orimattilasta tästä

 


Lahden SoundX karsintaan voit ilmoittautua nyt

4.12.2008

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta käydään 8-salilla Lahden karsinnat. Mukaan voit ilmoittautua nyt tästä
Karsintaan mahtuu 12 bändiä näyttämään taitonsa ja kykynsä. Karsintapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Orimattila aloittaa SoundX karsinnat

21.11.2008

Orimattilan nuoret muusikot ovat lauantaina 29.11. raivaamassa tietään SoundX aluekarsinnasta kohti finaalia. Jymylinnassa klo 18 alkavassa tapahtumassa esiintymässä ovat NitroX, Dirty Fiction sekä The Proofs. 
Vuoden 2008 SoundX finaalista tuttu NitroX takoo illassa heviä nuoruuden voimalla. Tv:stä ja nuoresta rumpalistaan tunnettu Dirty Fiction kipuaa myös Jymylinnan lavalle. Illan kolmas bändi on vielä suurelle yleisölle tuntemattomampi, omien sanojensa mukaan jokapuolelta vaikutteita ottava rock-yhtye The Proofs.
Tapahtumaan liput maksavat 2 euroa ja tervetulleita ovat kaikki vauvasta vaariin.


Näytä viimeisimmät uutiset.
 

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti