Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
Asunnon hakeminen


Lahden Talot Oy
Lahden Talot Oy on Lahden kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Asuntoja vapautuu jatkuvasti, pienistä asunnoista on suurin kysyntä. Hakulomakkeen Lahden Talojen vuokra-asuntoihin voit täyttää ja lähettää sähköisesti. Lahden Talojen asukkaat valitaan asunnon tarpeen kiireellisyyden perusteella. Lisätietoja Lahden Talojen nettisivuilta.

VVO
VVO on asumispalveluita tarjoava julkinen osakeyhtiö. VVO:lta voit vuokrata asunnon tai hankkia asumisoikeusasunnon. VVO:lla on vuokra-asuntoja sekä perinteisissä kerrostaloissa että rivi- ja pientaloissa. Huoneistokoot vaihtelevat yksiöistä isoihin perheasuntoihin. VVO:lla on myös ns. asunnonvaihtopörssi. Vuokra-asuntohakemuksen voit täyttää ja lähettää joko sähköisesti tai VVO:n kotikeskuksessa. Lisätietoja VVO:n nettisivuilta.

Sato
Sato on asumispalveluita tarjoava yritys, joka keskittyy asuntojen omistamiseen, rakennuttamiseen, vuokraamiseen ja myymiseen. Mikäli teet vähintään vuoden mittaisen määräaikaisen vuokrasopimuksen, Sato ei peri vuokravakuutta. Määräaikaisuuden päätyttyä sopimus jatkuu normaalina toistaiseksi voimassa olevana vuokrasopimuksena. Muussa tapauksessa vuokravakuus on 250 euroa. Lisätietoa Saton nettisivuilta.

Lasna

Lahden seudun nuorisoasunnot Lasna ry vuokraa asuntoja pääasiassa työssä käyville tai työhön hakeutuville 18-25-vuotiaille nuorille. Asukasvalintaan vaikuttavat tulot, omaisuus sekä sosiaalinen tarveharkinta. Lasnan asunnoissa voit tulla valituksi myös tuetun asumisen kohderyhmään. Asuntohakemuksen voit täyttää netissä. Lisätietoja Lasnan tai Nuorisoasuntoliiton nettisivuilta.

Oppilastalo Oy
Oppilastalo Oy on Lahdessa toimivien opiskelijayhdistysten perustama yhtiö, jonka tarkoituksena on vuokrata opiskelija- ja muita vuokra-asuntoja. Asuntoa voit hakea, kun opiskelupaikka on varmistunut. Oppilastalo Oy tarjoaa asuntoja ensisijaisesti päätoimisesti perustutkintoa suorittaville opiskelijoille. Opiskelujen etenemistä seurataan säännöllisesti asumisoikeuden tarkistuksilla. Hakemuksen voit jättää joko netissä tai Oppilastalo Oy:n asuntotoimistossa. Lisätietoja Oppilastalo Oy:n nettisivuilta.

Opiskelijoiden Vuokravälitys
OVV on valtakunnallinen vuokra-asuntojen välitysketju. OVV on keskittynyt erityisesti opiskelijoihin ja nuoriin asunnonhakijoihin. OVV välittää asuntoja myös työssäkäyville ja perheille. Lisätietoja Opiskelijoiden Vuokravälityksen nettisivuilta

Vapaat markkinat
Vuokra-asunnon voit vuokrata myös ns. yksityisiltä vuokranantajilta tai asunnonvälitystoimistojen kautta. Parhaiten tietoa vapaista vuokra-asunnoista saat seuraamalla paikallislehtien ilmoituksia sekä internetissä esim. vuokraovi.com tai oikotie.fi. Myös esim. vakuutusyhtiöistä voit tiedustella vapaita vuokra-asuntoja. Kiinnostavaan ilmoitukseen kannattaa reagoida nopeasti.

Asumisoikeusasunnot
Asumisoikeusasunto on vaihtoehto asunnon ostamiselle tai vuokraamiselle. Mikäli olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla ei ole varaa hankkia omistusasuntoa, asumisoikeusasunto voi olla vaihtoehto. Lisätietoja Asokodin nettisivuilta.

 

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti