Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
Yleistä


Suomi.fi on julkishallinnon verkkohallinnon osoite. Sivuilta löytyy aihealueittain tietoa kansalaisille keskeistä palveluista sekä julkishallinnon lomakkeita.

Otakantaa.fi on valtionhallinnon sähköinen foorumi, jonka tarkoituksena on antaa kansalaisille mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa päätöksentekoprosessiin sen eri vaiheissa. Keskusteluissa kootaan kansalaisten mielipiteitä ja näkemyksiä hallinnon valmistelemista hankkeista.

Kansanvalta.fi on oikeusministeriön julkaisema tietopalvelu, joka on suunnattu demokratia-asioista kiinnostuneille kansalaisille ja asiantuntijoille.

Allison – tietosivut nuorille on tietopaketti, jossa käsitellään nuoriin liittyvää tietoa mm. asumisesta, asevelvollisuudesta, ympäristöstä, kuluttamisesta, rakkaudesta, seksistä, opiskelusta, terveydestä ja työelämästä.

Valtikka.fi on opetusministeriön rahoittama verkkodemokratiahanke. Valtikka.fi–sivuilta löytyy tietoa, toimintaa, vinkkejä ja mielipiteitä nuorille, jotka haluavat olla mukana maailmanmenossa ja vaikuttaa siihen.

 

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti