Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
Nuorisopalvelut ja -toimet


Nuorisotiloja Lahden seudulla

Jokaisella kunnalla on nuorille varattuja tiloja. Nuorisotilat eli nuokut ovat paikkoja, joissa on kunnan tai kaupungin järjestämää toimintaa ja joissa nuoret voivat viettää vapaa-aikaansa. Nuorisotiloissa toimii myös nuorten omia järjestöjä tai harrasteryhmiä.

Nuorisotilat Asikkalassa
Nuorisotilat Hartolassa
Nuorisotilat Heinolassa
Nuorisotilat Hollolassa
Nuorisotilat Hämeenkoskella
Nuorisotilat Kärkölässä
Nuorisotalot Lahdessa
Nuorisotilat Nastolassa
Nuorisotilat Orimattilassa
Nuorisotila Sysmässä

Toimintaan voi tulla mukaan ympäri vuoden hankkimalla seudullisen nuorisopalvelukortin. Jäsenkortti on maksuton ja sen voi hakea miltä tahansa nuorisotalolta. Korttia varten täytyy nuorisotalolta noutaa korttihakemus, joka täytetään yhdessä huoltajan kanssa ja palautetaan valokuvan kera nuorisotalolle. Kortti on seudullinen ja sillä voi osallistua sekä Lahden että ympäristökuntien nuorisotalojen toimintaan. Heinolalla ja Sysmällä ei ole nuorisopalvelukorttia käytössään. 

Tekemistä loma-ajoille

Lahden seudun kunnat järjestävät 10-17-vuotiaille toimintaa ja tekemistä koulujen loma-aikoina. Tarjolla on leirejä, retkiä ja kursseja. Lisätietoja yhteisistä, kaikkien kuntien nuorille suunnatuista loma-ajantoiminnoista saat klikkaamalla ylävalikosta Toimintaa-otsikkoa.

 

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti