Palvelun tarjoaa:  ASIKKALA   HARTOLA   HEINOLA   HOLLOLA   HÄMEENKOSKI   KÄRKÖLÄ   LAHTI   NASTOLA   ORIMATTILA  

 
Töihin, vapaaehtoiseksi


Au Pair – Au pair asuu perheessä, jossa hoitaa lapsia ja tekee kevyitä kotitöitä. Au pair ei saa palkkaa, mutta asuminen ja ruokailu maksetaan. Lisäksi au pairille maksetaan taskurahaa ja usein myös kielikurssi. Esimerkiksi Allianssi , Asse  ja STS  lähettävät nuoria au paireiksi. Muistathan tällöin maasta riippuen huolehtia työlupa- ja muista käytännön asioista! Www.finnaupair.com -sivustolle au pair-perheet ja au pairiksi haluavat voivat jättää ilmoituksensa maksutta. Sivustolla on myös käytännön tietoa ja vinkkejä sisältävän oppaan.

ETVO  - Etelän vapaaehtoisohjelma on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, joita kiinnostaa työskentely kehitysmaissa. Vapaaehtoistyö etvon kautta kestää puolesta vuodesta vuoteen. Vapaaehtoistyöhön lähtevä maksaa itse kaikki kulunsa.

EVS - EVS eli eurooppalainen vapaaehtoispalvelu on osa EU:n Youth In Action –nuorisotoimintaohjelmaa. Katso lisää Youth In Action -sivulta.

Hotellityö  - hotellityössä voit viettää kesän tai kokonaisen välivuoden ulkomailla. Minimikesto on useimmissa maissa kolme kuukautta. Osallistujien tulee olla vähintään 18-vuotiaita.

ICYE  - Maailmanvaihto ry sekä lähettää suomalaisia nuoria vapaaehtoistyöhön ulkomaille, että vastaanottaa ulkomaalaisia nuoria vapaaehtoistyöhön Suomeen. 18–30-vuotiaille.

Kansainväliset työleirit  - Työleirillä tutustut uuteen maahan ja kielitaito paranee. Leirit kestävät 2 – 3 viikkoa ja niille voivat hakea vähintään 16-vuotiaat.

Nordjobb (Pohjola-Norden) - Nordjobb on pohjoismaalaisille 18–28-vuotiaille tarkoitettu vaihto-ohjelma, jonka kautta voit saada kesätyöpaikan toisesta pohjoismaasta.

Nordic Nannies - Maksuton au pair -välitys. Välittää au paireja Englantiin.

Work Experience -ohjelmat (Allianssi) – Work Experience -ohjelmissa voit tutustua työelämään erilaisissa maissa ja parantaa kielitaitoasi. Ohjelmia on sekä palkattomia että palkallisia. Vähintään 18-vuotiaille.
 

 

 
Yhteystiedot:
Hurina 3.0 Sammonkatu 8 C 15140 Lahti